Na hostování přichází do Slavie Pavel Kačor | SK Slavia Praha
Více

Na hostování přichází do Slavie Pavel Kačor

Sedmnáctiletý ofenzivní univerzál přichází do Slavie na roční hostování z Karviné. Nastupovat bude za B-tým ve druhé lize.

„Do Slavie přicházím s cílem ukázat se. Klub do mě vkládá důvěru, tak mu ji chci splatit. Myslím si, že s B-týmem můžeme potrápit všechna mužstva, máme na to vyhrávat. Co jsem se koukal, roste tady kvalitní tým. Jsem z jednoho města s Ondrou Lingrem, takže jsme se o mém přesunu do Slavie bavili. Po tom, co mi Ondra řekl, jak to ve Slavii chodí, nešlo odmítnout,“ říká po příchodu do Slavie Pavel Kačor.

Pavel začínal s fotbalem v moravskoslezském Petřvaldu. V deseti letech pak zamířil do Karviné, kde prošel mládeží a dostal se až do A-týmu.

V loňské sezoně si připsal své premiérové starty v první lize, kdy zasáhl do třech utkání. Mladý ofenzivní univerzál je rovněž členem mládežnických reprezentací.

„S hráčem, jeho agenturou i mateřským klubem jsme ohledně Pavla v kontaktu dlouhodobě. O transferu do Slavie jsme jednali už před rokem, shodli jsme se tehdy, že pro jeho rozvoj bude nejlepší, aby ještě setrval v Karviné, kde převážně nastupoval za třetiligovou rezervu. Nyní udělá další kariérní krok v našem druholigovém béčku,“ říká sportovní ředitel Jiří bílek.

Nyní přichází do B-týmu Slavie na roční hostování.

Vítej ve Slavii, Pavle!

Aktuálně

AFC Ajax: Filozofie úspěchu, bůh Aías i sešívané prozření

1. 10. 2024
Co spojuje Slavii s Ajaxem? Památný dvojzápas o místenku v Lize mistrů, barvitá historie i barevné vyznání. Svislý, po obou stranách dresu vystředěný pruh, nebo ostrý šev směřující tamtéž? Kombinace je to v obou případech krásná. Začtěte se, dozvíte se víc.

Ve středu zavítá B-tým do Vlašimi

1. 10. 2024
Slávistický B-tým se ve středu 2. října představí v odloženém 9. kole druhé Ligy ve Vlašimi. Utkání je na programu od 18:00 a v přímém přenosu ho budete moci sledovat na chnliga.tv.

Vstupenky do Bilbaa v prodeji od 1. 10.

1. 10. 2024
Třetí zápas ligové fáze Evropské ligy mezi Atleticem Bilbao a Slavií se bude hrát v Bilbau 24. října od 21:00. V článku si přečtěte důležité informace k výjezdu.

Další články